top of page

Botox en fillers

Wat houdt botox in?

Telkens als je lacht, huilt, fronst of je maakt een grimas, verschijnen er dunne lijntjes. Voor deze rimpels kan een behandeling met botox een uitkomst zijn. Botox laat namelijk de spieren in het behandelde gebied ontspannen. Door deze ontspanning verdwijnen de rimpels die veroorzaakt worden door deze spieren helemaal of ze vervagen een heel stuk.

 

Het resultaat van een botox-behandeling is na 3-10 dagen optimaal en houdt 3 tot 4 maanden aan. Na deze periode kan de behandeling worden herhaald. Vaak zien we dat de volgende behandeling een langere periode goed blijft, wel tot 6 maanden.

♕ Frons rimpels;

♕ Rimpels op het voorhoofd;

♕ Kraaienpootjes;

♕ Gummy smile

♕ Wenkbrauw-lift

Wat houdt een filler in?
Fillers worden gebruikt om (plaatselijk) volumeverlies te herstellen. Denk aan ingevallen wangen, rimpels bij de mondhoeken en ingevallen ogen (wallen). Door middel van injecties wordt de filler in je huid gespoten om jouw rimpels te laten verdwijnen of verminderen. Het gaat hierbij voornamelijk om rimpels die zijn ontstaan doordat het vet- en of bindweefsel in de huid afneemt. Ook zijn fillers uitermate geschikt om lippen op te vullen.
 
De volgende zones worden vaak behandeld met fillers:


♕ Neus-lippenplooi
♕ Volle lippen
♕Marionetlijnen 
♕Rokerslijntjes
♕Jukbeenderen
♕Kaaklijn
♕Kin correctie

Wil je meer weten of direct een afspraak maken?

Neem dan direct contact op met mij via het volgende:

bottom of page