Chrissanthie Eye cleanse™ Eyelid Cleanser met Tea Tree

De Chrissanthie ooglid reiniger is een van de bestverkochte ooglid reinigers wereldwijd. De unieke formule samengesteld door oogartsen is uitermate geschikt voor de gevoelige huid, contactlens dragers en mensen met wimperextensions omdat het de ogen mild reinigt en zal opfrissen zonder olielaagje achter te laten.

De foam met tea tree is ideaal om oog make-up te verwijderen (ook waterproof). Deze reiniger is een uitkomst voor mensen met wimperextensions omdat de milde reiniging de wimpers niet zal beschadigen. De reiniger kan zelfs gebruikt worden voor het reinigen van de wenkbrauwen en is vooral geschikt als nazorgproduct voor een sneller herstel na een microblading behandeling.

Bovendien is de Chrissantie ooglid reiniger speciaal ontwikkeld om de aandoening blepharitis te bestrijden en voorkomen. Blepharitis is een chronische aandoening waarbij de talgklieren en haarzakjes op de ooglidrand ontstoken zijn. 30-50% van de bevolking heeft bewust of onbewust te maken met deze aandoening. Niet iedereen heeft last van de bijbehorende klachten zoals: irritatie, jeuk, een ‘zandkorrel’-gevoel, vermoeide, tranende of droge ogen, milde lichtschuwheid, branderigheid, leesklachten, afscheiding, rode ogen, zwaar gevoel in de oogleden, veel knipperen of wisselend zicht en korstjes en/of schilfers op de oogleden. De reiniger kan bovenstaande klachten helpen te voorkomen en behandelen wanneer deze geregeld gebruikt wordt.

eye cleanse™ Eyelid Cleanser 80ml is goedgekeurd in de EU en dierproefvrij.

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*